Úvodní stránka / ICT a vše kolem / Tisková zpráva: Acer for Education oznamuje……

Tisková zpráva: Acer for Education oznamuje……

Acer for Education oznamuje strategické partnerství v oblasti EMEA se Skooler

• Partnerství posiluje ekosystém výukových zdrojů Acer for Education pro prostředí Windows díky přední vzdělávací platformě postavené výhradně pro Office 365 Education.
  • Skooler nabízí jedinečnou integraci výukových nástrojů do Microsoft Teams a Office 365, aby podpořil všechny výukové postupy od mateřské po střední školu.

Praha, 22. dubna 2020 – Acer for Education oznámila, že s cílem obohatit svou nabídku na trhu vzdělávání uzavřela partnerství se společností Skooler, vývojářem přední platformy vzdělávacích nástrojů.

Díky tomuto partnerství rozšíří Acer for Education své portfolio vyhrazené pro školy a vzdělávací organizace o kompletní řešení, které spojí zařízení Acer, sadu Office 365 for Education a plně integrované nástroje pro správu výuky, které poskytuje společnost Skooler.

Acer for Education a její partnerští partneři budou moci více podporovat školy a pedagogy v regionu EMEA pomocí komplexního řešení, jehož cílem je zefektivnit učení a zapojit učitele tím, že jim pomůže ušetřit čas a dosáhnout lepších výsledků. Pomocí nástrojů Skooler, jako je plánování (Planning), přiřazení (Assignments), hodnocení (Assessments) a klasifikace (Gradebook) mohou učitelé zlepšit svůj digitální pracovní tok, organizovat své materiály online, definovat a sdílet plány s ostatními učiteli, snadno vytvářet úkoly a mít dobrou praxi v hodnocení. Díky rodičovskému/dohledovému portálu Skooler a mobilní aplikaci mohou rodiče zůstat v kontaktu se školou a sledovat, jak si jejich děti vedou. Umožňuje učitelům budovat pevnější vztahy s rodinami pro podporu lepšího vzdělávání jejich dětí.

Nástroje Learning Management od společnosti Skooler pro Microsoft Office 365 doplňují nabídku Aceru pro ekosystém Windows. Skooler využívá Microsoft Azure a zajišťuje plynulou práci, protože uživatelé nemusejí přecházet sem a tam, mezi různými přihlašovacími údaji a aplikacemi, funkcemi správy školy a plánováním lekcí, výukou nebo rodičovskou komunikací.

„Posláním společnosti Skooler je usnadnit školní život studentům, rodičům, učitelům i vedoucím škol,“ řekl Tor Ove Henriksen, generální ředitel společnosti Skooler. „Budování spolupráce s Acerem a jeho klíčovými středisky řešení vzdělávání nám umožní společně rozšířit náš dosah do mnoha nových zemí a příležitostí. Bezkonkurenční integrace výukových nástrojů Skooler do Microsoft Office 365 a nástroje pro spolupráci prostřednictvím aplikace Teams na světové úrovni nám umožňují podporu všech vzdělávacích postupů od mateřských škol přes střední školy, a to jak uvnitř, tak mimo tradiční prostředí ve třídě. Vítáme Acer do rodiny partnerů Skooler“.

„Díky partnerství se společností Skooler můžeme našim zákazníkům ve vzdělávacím sektoru nabídnout bezproblémové řešení vše v jednom. Řešení, které přispěje k lepší integraci technologií do každodenního života ve škole nasazením pracovního postupu, plánování, hodnocení a komunikace mezi školami a domovem na jednom místě.“ říká Massimiliano Rossi, viceprezident Acer EMEA Product Business Unit. „Naším posláním je přinášet do škol inovativní technologie podporující pedagogy a vytvářet tak prostředí pro učení, kde si mohou studenti rozvíjet dovednosti, které potřebují pro svou budoucnost. Věříme, že naše spolupráce se společností Skooler poskytne pedagogům správnou technologii, která zajistí, aby se takové učební prostředí stalo skutečností, a přispěje k dosažení našeho poslání.“

O společnosti Acer
Acer, dnes jedna z předních světových společností, která se zabývá informačními a komunikačními technologiemi, byla založena v roce 1976 a má zastoupení ve více než 160 zemích světa. Společnost Acer se dívá do budoucnosti, proto se zaměřuje na to, aby vzájemným propojením hardwaru, softwaru a služeb otevírala spotřebitelům i podnikům nové možnosti. Ať už jde o technologie orientované na služby, IoT, hraní her nebo virtuální realitu, více než 7 000 zaměstnanců společnosti Acer se zaměřuje na výzkum, design, marketing, prodej a podporu produktů a řešení, která boří bariéry mezi lidmi a technikou. Pro více informací navštivte stránky www.acer.cz.

Kontakty pro média

Marcela Čechová
Email: Marcela.Cechova@acer.com

O společnosti Skooler
Společnost Skooler byla založena v roce 2016 s cílem vytvořit kompletní a plně integrované řešení, které snižuje složitost a hlouběji zapojuje učitele, studenty i rodiče, a zároveň modernizuje procesy uvnitř i vně učebny. Nástroje Skooler Learning Management jsou pevně integrovány do Microsoft Office 365 a byly navrženy tak, aby zvyšovaly výkon studentů a připravovaly je na moderní svět.

© 2020 Acer Inc. Všechna práva vyhrazena. Acer a logo Acer jsou registrovanými ochrannými známkami společnosti Acer Inc. Ostatní ochranné známky, registrované ochranné známky a značky služeb, které jsou zde uvedeny nebo jinak zmíněny, jsou majetkem příslušných vlastníků. Nabídky mohou být změněny bez předchozího upozornění, nejsou závazné a nemusí být k dispozici prostřednictvím všech prodejních kanálů. Uvedené ceny jsou výrobcem doporučené maloobchodní ceny a mohou se lišit v závislosti na místě prodeje.

O Petra Řezáčová

Petra Řezáčová
V roce 2003 absolvovala Fakultu strojní, ZČU v Plzni, obor strojírenská technologie a v roce 2007 ČVUT v Praze, obor učitelství odborných předmětů. Od roku 2011 studuje doktorské studium na Fakultě strojní v Plzni. V roce 2003 byla zaměstnána na VOŠ a SPŠ Strakonice jako učitelka odborných technických předmětů a od roku 2010 pracuje ve firmě BOXED s.r.o. jako školitelka.

Zanechte komentář

Vzdělávání ITveSkole.cz

• Jsme akreditovanou vzdělávací institucí s více než 100 programy a proškolili jsme již přes 10.000 pedagogů ze stovek škol.

Katalog řešení

• Inspirujte se a prohlédněte si katalogy našich partnerů, které jsou plné cenově dostupných řešeních vedoucí k inovaci výuky ve školách.

Aktivity, konference

• Odborné konference věnované informačním a komunikačním technologiím a jejich využití ve vzdělávání.

Rolovat na počátek